6 december 2021

Vier je feestje anders

2 min read
Canal Motorboats

Wil je ook eens iets anders om je feestje of vrijgezellenparty te vieren? Met een boot huren en door de Amsterdamse grachten varen heb je direct een avontuur om nooit meer te vergeten, hierbij het je de keus om zelf te varen of het inhuren van een kapitein. Bij Canal Motorboats zijn er vele mogelijkheden om er een toffe dag van te maken, of je nu een paar uurtjes of een volledige dag wilt varen in Amsterdam. Het hele jaar door kun je tot tien uur in de avond lekker varen, door de aanwezigheid van dekens kun je ook bij minder warm weer lekker varen en genieten.

Eenvoudig te bedienen

De twee soorten boten zijn eenvoudig en zonder vaarbewijs te besturen, bij de blauwe boot zijn de bankjes aan de zijkant van de boot geplaatst. De groene boot heeft vier bankjes welke achter elkaar staan, de blauwe boot heeft een handig stuurwiel en de groene boot een buitenboord motor met een hendel om te sturen. Tot maximaal acht personen kun je op de blauwe boot zitten, op de groene met maximaal zeven personen. Ben je met een grote groep kun je bij Canal Motorboats ook meerdere boten huren, op de website vind je hierover meer informatie.

Canal Motorboats

Profiteer van vaste prijzen

Omdat er veel toeristen komen in Amsterdam, zijn over het algemeen de prijzen bij andere bootverhuurders veel hoger. Niet voor niets is Canal Motorboats de goedkoopste aanbieder, groot voordeel is ook dat je niet verplicht bent om een volle dag een boot te huren. Wil je een paar uurtjes met je vrienden varen, dan kan dit. De groene boot kun je al huren vanaf slechts 1 uur, de blauwe boot vanaf 2 uur. Op deze manier kun je altijd een dagdeel even ontspannen en met de boot door de Amsterdamse grachten varen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *